Villen Huolinta Oy

Huolintapalvelut ja kuljetuspalvelut koko Suomen alueella

Villen Huolinta Oy on palvellut asiakkaitaan luotettavasti ja täsmällisesti vuodesta 1992 lähtien. Toimimme päivittäin mm. Helsingin, Turun ja Rauman säteellä. Edustajaverkostomme avulla tavoitamme asiakkaamme koko Suomen alueella. Pääpalveluitamme ovat tuonti- ja vientihuolintaan liittyvät tullaukset, ulkomaan vienti- ja tuontirahdin ovelta ovelle tehtävät kuljetukset, tulliterminaali ja -varastointi, Intrastat-tilastointipalvelut ja ALV-raportointi.

Räätälöimme työmme aina asiakkaan toiveiden mukaan (esim. tietty toimitusaika). Konttorimme sijaitsee Ruskolla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Jakelupalvelumme lähtee päivittäin varastoltamme ja toimittaa kuljetukset ympärivuorokautisesti koko Suomeen. Teemme tiivistä yhteistyötä meri- ja lentokuljetusten toteuttamiseksi pitkäikäisten ja globaalien yhteistyökumppaniemme kanssa.

Varastointipalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme tulliterminaalin lisäksi pitkäaikaista varastointipalvelua edullisesti. Hoidamme tarvittaessa varastokirjanpidon ja päivittäiset lähetykset omille asiakkaillesi puolestasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää